Artikelen 11 - 20 van 275 in de rubriek Eten en DrinkenEten en Drinken
Bagels vinden hun basis binnen de joodse keuken en zijn uitermate geschikt om te combineren met allerlei zoete en hartige etenswaren. In de Verenigde Staten is de bagel volledig ingeburgerd, maar in N…
Recepten, 22-02-2010
De barbecue is er al jaren, is er in alle soorten en maten en levert, mits goed klaargemaakt, gezonde voeding op. Sinds enkele jaren is er ook de complete buitenkeuken. Buiten koken en eten is aparte…
Diversen, 01-07-2008
Dat de broodjes lekker belegde broodjes kunnen leveren weten we allemaal, maar zelf kan je op een eenvoudige manier – of eigenlijk met eenvoudige ingrediënten – ook lekker belegde broodjes presenteren…
Bereiding, 19-01-2011
Toastjes zijn niet meer weg te denken bij de borrel. Gegarandeerd dat met kerst de toast ook weer veelvuldig geserveerd zal worden. Een opsomming van mogelijkheden traditioneel of minder traditioneel.
Recepten, 24-12-2009
We zijn het zo gewend, koolhydraten in onze voeding. Op zich niets mis mee, want het is een bouwstof en die bruine boterham of dat aardappeltje kan bij de meeste mensen helemaal geen kwaad. Toch zit e…
Diversen, 04-08-2014
De lunch is in Nederland doorgaans een broodje, waarbij het broodje kaas nog steeds op nummer een staat. Maar de tendens voor gezonde salades of andere varianten neemt toe, alleen nog niet echt in het…
Recepten, 30-09-2010
Met verse producten een gezonde maaltijd klaarmaken is prima, maar als je teveel koopt gooi je het weg of bewaar je het op de juiste plaats. Hoe bewaar je voedsel?
Diversen, 19-08-2008
Bladerdeeg is populair en kant-en-klaar te koop in de supermarkt, maar toch willen we ook nog wel eens zelf bladerdeeg maken. Bladerdeeg waar we met een lekkere vulling zelfgemaakte hapjes van kunnen…
Recepten, 13-10-2009
In Nederland zie je nog te weinig mensen die bekend zijn met en genieten van de blauwaderkaas. Je hebt pittige en mildere varianten, dus voor ieder wat wils. Enkele voorbeelden hoe blauwaderkaas te ge…
Recepten, 14-08-2008
De barbecue wordt, afhankelijk van het weer, meer of minder ingezet. Toch hoeft het weer geen obstakel te zijn de barbecue te gebruiken. Als het niet al te koud is kan juist de barbecue, lekker aangek…
Diversen, 08-08-2010